Kom med på målarläger 8-12 augusti!

Ålands Konstförening arrangerar detta år målarlägret inom Våra Skärgårdars Konstgille (VSK).
Lägret är öppet för alla konstintresserade. Både för dig som är medlem eller inte i någon av de konstföreningar som hör till vårt skärgårdssamarbete.
Lägret hålls på Strandpensionat Stalldalen, i Godby, Finström. Ca 20 km från Mariehamn.
Pensionatet har fina nyrenoverade rum och egen restaurang. Besökare har uppskattat denna lugna atmosfär och närhet till naturen. Platsen ligger vid vatten med många inspirerande möjligheter för målning både i det fria, och även inomhus. I de gamla byggnaderna kan man säkert hitta intressanta motiv. Läs mer på deras hemsida (www.stalldalen.com)
Lärare är konstnär Seija Ailisdotter (https://seijariittar.com), bekant från ett tidigare Konstgillets läger. Hon är en entusiasmerande person och lärare.
Seija Riitta kommer att ha fyra aktiva lektioner per dag och finns dessutom på plats för handledning resten av dagen.
För Dig, som tycker du är helt novis, och Dig som målat länge, är detta ett tillfälle att få inspiration, knyta kontakter och berikas i ditt skapande. Max 20 deltagare.

Avgiften är 440€ för medlemmar. I det ingår förutom kursavgiften, övernattning (4 nätter) i 2 personers rum med frukost, lunch, middag och eftermiddagskaffe. För icke-medlemmar är kostnaden 490€. Vill Du ha ett enskilt rum tillkommer 60 € / natt.
Kursavgift utan övernattning på Pensionat Stalldalen är 100 €. På restaurangen kan man på egen bekostnad få frukost, lunch eller middag.

Anmäl dig senast onsdagen den 15.6 till Tiina Aura (kit.tiira1@gmail.com ) eller Regina Santamäki Fischer (resantee@gmail.com)

Anmälningsavgift 50 € , görs till Ålands konstförenings konto: IBAN = FI 29 66010002105211, Märkt ”Målarläger” i samband med anmälan. Den dras från slutsumman och återbetalas endast mot läkarintyg. Resten bör vara inbetalt före kursstarten. Vid anmälan meddela vem du ev. vill dela rum med och även om du har matallergier.

Hjärtligt välkommen!

Annons

Kommentarer är stängda.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: