lars lerin

MEDLEMSRESA

Föreningen har för avsikt att göra en resa till Lars Lerins konsthall Sandgrund i Karlstad den 6-7 juni 2016. Lars Lerin tar inte emot besök i sin ateljé, man kan inte boka träff med honom, vare sig som grupp eller enskild person och han guidar inte heller. Så det finns inga garantier för att vi ens kommer att se en skymt av honom vid vårt besök där. MEN största chansen att träffa honom lär ska vara vid gästutställarnas vernissage. Så därför har vi planerat in vårt besök så att det sammanfaller med Mikael Persbrandts vernissage den 7 juni.

Vi åker med Rosella måndag morgon den 6 juni. Retur sker tisdag den 7 vid 13-tiden. Det ger oss ca två timmar tid att se utställnigarna. Hemma är vi 22.30.

Vi bor en natt på Scandic Karlstad City.

Pris:

140€ per person vid minst 20 bokade.

120€ per person vid minst 25 bokade.

Inkluderar liten buss t/r, chaufför, båtbiljetter t/r, sjöfrukost, del i dubbelrum inkl. frukost på Scandic Karlstad City.

Bindande anmälningar senast 25 april till hannele@aland.net med uppgift om namn, adress, födelseår, telefon och vem du vill dela rum med. Meddela även om du vill att vi bokar middag på måndag kväll på hotellet (ingår ej i resans pris)samt eventuella matallergier.