Sök

Ålands konstförening

Konstrundan nu i helgen!

konstrundan2015

Konstrundan 2015

Välkommen på Konstrundan 4-6.9.2015!

Fredagen 4.9 ordnar Fotoklubben Obscura ett fotomaraton för alla intresserade. Fotomaratonet pågår kl. 15 – 20. Tävlingsregler delas ut i samband med ett infotillfälle som ordnas  kl. 14.30 vid Kulturfabriken i Mariehamn, och läggs också ut på Fotoklubben Obscuras hemsidawww.obscurafoto.org. I bilagan finns närmare information om maratonet.

Öppna ateljéer lördagen och söndagen 5-6.9 kl. 12-18.
Den första helgen i september är det öppet hus hos 29 åländska konstnärer, hantverkare och konsthantverkare. I ateljéerna berättar konstnärerna, hantverkarna och formgivarna om sitt jobb, visar sina arbeten och står till förfogande för samtal och diskussioner. Konstrundan är en fin och unik upplevelse både för besökare och konstnärer. Hoppas du kan komma på besök!

Finlands största öppna ateljéer-evenemang Konstrundan ordnas för åttonde året i rad 5-6.9.2015. Evenemanget ordnas samtidigt i Östra Nyland, huvudstadsregionen, Västra Nyland, Åboland, på Åland,i  Birkaland, Österbotten och Enare. På lördagen och söndagen öppnar 270 konstnärer runtom i Finland sina ateljéer för allmänheten.

Kommentarer är stängda.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: