Sök

Ålands konstförening

Konstens fredag i Mariehamn 4.9.2015

krundan 2015
Fotomaraton vid KulturFabriken kl. 14.30–20

Fotoklubben Obscura ordnar ett fotomaraton under Konstens fredag den 4:e september. Ett fotomaraton är den perfekt fotoutmaningen som utmanar deltagarnas fantasi och kreativitet. Under fem (5) timmar får man fem (5) teman. Exempel på teman kan vara ”Stadsvy” eller ”Gränser”, som man ska försöka avbilda med hjälp av sin egen kamera. Ett nytt tema släpps varje timme efter att fotomaratonet har startat.

Det hålls ett informationstillfälle innan fotomaratonets starttid på Kulturfabriken där även det första temat ges till de deltagande.Tävlingsregler samt villkor kommer delas ut i samband med tävlingen och läggas ut på Fotoklubben Obscuras hemsida.
Inom varje tema utnämns en 1:a, 2:a och en 3:e placering. En bildjury som Fotoklubben Obscura utnämnt väljer de vinnande bidragen, som kommer att presenteras bl.a. på Obscuras och Konstrundans hemsidor.

Tid: Fredagen 4.9.2015. Info kl. 14.30, startskott kl. 15. Maratonet pågår fram till kl. 20.
Startplats Kulturfabriken, Fabriksgatan 4, Mariehamn
För vem? Alla som vill och äger en kamera (mobilkamera,  kompaktkamera, systemkamera) kan vara med och möta utmaningen. Amatörer och proffs, unga och gamla, ålänningar och turister – alla är välkomna till denna tillställning. Anmälningar till detta fotomaraton görs på plats i
Kulturfabriken, Fabriksgatan 4, Mariehamn. Det viktigaste är att att vara kreativ, uthållig och framförallt att ha roligt.

Mer info Fotoklubben Obscuras ordförande/ordforande@obscurafoto.org
www.obscurafoto.org
konstrundan.aland@gmail.com, www.konstrundan.fi

Kommentarer är stängda.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: